ДАТА НА ТРКАТА: САБОТА 10:00, 10 ОКТОМВРИ 2024
НЕГОРСКИ БАЊИ, ГЕВГЕЛИЈА

ПРИЈАВЕНИ УЧЕСНИЦИ 2023 (СТАРТНА ЛИСТА)

ВОЛОНТИРАЈ

Остави свој белег на настанот - забавувај се без граници! Ајде заеднички да придонесеме за подобро општество - придружи ни се и пријави се за волонтер! Пополни го формуларот и ќе те контактираме набрзо.

Гордо поддржани од

punksbackyardultra@gmail.com

Дејан Крле, директор на трката 
071 246 423
Copyright TREX 2023
www.trex.mk
envelope